2016. július 30., szombat

Sziasztok ! Ismét visszatértem 1 év kihagyással.... Khmmmm.... Igen ha a lustaság fájna...Sokat gondolkoztam és úgy gondoltam folytatom és majd lesz valahogy.Csak azt tudom hogy imádok írni de borzasztó lusta vagyok.1 év azért rengeteg idő és sokat felejtettem sajnos már az ötleteim sincsenek meg. :"D RESPECT és nem emlékszem hogy akartam folytatni úgyhogy majd kitalálok valamit.Betöltöttem a 15. életévemet is úgyhogy sok minden történt de ebbe nem akarok belemenni.Üdv újra minden olvasónak és köszönöm azt a pár visszajelzést :) 

Jó olvasást!

2015. szeptember 14., hétfő

Sziasztok.Sajnálattal közlöm de most a blog nem fog működni.Nincs rá időm.Azt gondoltam hogy ennyivel tartozom nektek hogy ezt közlöm veletek.

2015. augusztus 16., vasárnap

Sziasztok 😃 Ismét itt vagyok egy új résszel remélem ez is tetszeni fog nektek.Kellemes olvasást.


Nagyon meglepődtem azon amit Roli mondott egyszerűen összezavarodtam elállt a lélegzetem.Most mit mondhatnék neki??HELP MEEE.
DE szerencsére eszembe jutott valami.
Adtam neki egy puszit az arcára.Olyan édes volt.😃Egy darabig még csendben álltunk majd hirtelen megszólaltam.
-Akkor mi most...
-igen mosolygott rám Roli majd megölelt.
-Azthiszem most jobb lesz ha haza mennénk mert későre jár.Adott egy búcsú puszit majd haza mentünk.
Nagy nehezen elaludtam mindig Roli járt a fejemben.Másnap reggel minden ugyanúgy ment meg látogatott Roli elmentünk a parkba beszélgettünk.Tanultam majd elaludtam.Így ment ez minden nap azaz péntekig.Eljött a szombat a lábam teljesen rendbe jött.Nagyon örültem minden végre a normális kerékvágásba jött.Megreggeliztem sajnos a szüleimnek hétvégén is dolgozniuk kellett de megengették hogy áthívhatok pár barátomat.A tesóm elment a barátjaival.Szuper.De sajnos senki se vette fel a telefont se sziszi se Dia ebben az a furcsa hogy még Roli sem válaszolt az üzeneteimre.Gondoltam hogy biztos elfoglaltak.Felmentem fb-re de ami ott fogadott khm 😱-_- elképesztő hogy  hogy lehet valaki ekkora gennyláda????
Daniella osztott meg egy képet amin éppen megpuszilta Rolit a képet pedig Dia készítete.

A kommentekről nem is szólva.
Kommentek:
Daniella:IMÁDLAK GYÖNYÖRŰ DÉLUTÁN VOLT A MAI.<( ̄︶ ̄)> ❤
Rolcsi:én is szeretlek jó volt veled.

HOGY TEHETTÉK EZT VELEM????Miért támadtak hátba?De a legfőbb kérdés miért pont Daniellával????
Pont azok tették meg akikben a legjobban bíztam.Utálom őket.Magamat is amiért azthittem megváltozott.A napot sírva töltöttem el álomba sírtam magam.A vasárnap az valami katasztrófa volt.Roli nem keresett nem érdekelte semmi.Tanultam az legalább lefoglalt.Egész nap gondolkoztam hogy mi legyen holnap.Majd elaludtam.


Ez egy rövidke rész lett de folytatom nem sokára nyugi.😜😃Sajnálom hogy 2* van kirakva a kép nekem 1*se jelzi remélem nem okoz nagy gondot.

2015. augusztus 1., szombat

Sziasztok itt a 3.rész. ☺
Ott tartottam hogy fekszek az ágyamban itthon egyedül.Halálra fogom magam unni.Most muszály lesz itthon lennem 1hetet a tesnevelés órai incidens miatt.😔 Ha ez még nem elég majd csak hétfőn láthatom újra Rolit.(NEEEEE)Ezt én nem szerettem volna hogy így történjen ez az egész dolog.Sajnos ezen már nem lehet változtatni.Szomorkodásom közepette zajokat hallottam az előtérből.Alig bírtam lemenni a mankóval de végül sikerült,földszinten már tisztán lehetett hallani hogy kopogás zavarja a csöndet.Kinéztem az ablakon hogy ki lehet az.Mikor megláttam azt se tudtam hogy köpjek vagy nyeljek mindenesetre kinyitottam az ajtót,és roli ölelt át.

-Annyira örülök hogy itt vagy.De neked nem a suliban kellene lenned?
-most lyukas óránk van és gondoltam meglátogatlak, hogy jól vagy e meg hogyminden rendben van e.😊
-Ahww ez aranyos tőled köszi.Legalább lesz ebben a napban valami jó is.
-Biztos unatkozhatsz egész nap egyedül a házban.
-a számból vetted ki a szót.
-és jól vagy?
-úgy ahogy a lábam meg fáj.De azért jobban mint tegnap.
-értem jó nekem most rohannom kell vigyázz magadra. 
Adott meg egy búcsú puszit majd elrohant.

Nagyon aranyos volt :)
Becsuktam az ajtót mert nagyon hideg jött be.Majd vissza az unalomba 😣.
Ma ezt a szettet választottam:

Vissza fogottab ruhát választottam otthonra.Ránéztem az időre megdöbbenve láttam hogy már 10-et üt az óra.
Megreggeliztem szerencsére anyu még reggel elment a boltba.Majd néztem egy filmet a tv-ben.(Címe:Kéjjel Nappal Főszereplők:Tom Cruise & Cameron Diaz)Nagyon király film imádom vagy 5*-ször láttam de sosem unom meg :).



Ezután a király film után elálmosodtam majd elaludtam.

Nem tudom hogy de nagyon bealudtam majd egy zajra felébredtem de gondoltam hogy anyu jött meg apu a munkából majd nem sokra rá tesóm is hazajött a suliból.Mert ma 16-ig kellett maradnia a suliba.Kimentem köszönni nekik megfogtam a gitárom és kimentem az udvarra kicsit játszani néhány számot,mellé énekeltem is.Nagyon nagy felfrissülést éreztem.Átgondoltam mindent amit csak lehetett.A gitározásomnak Roli vetett véget.Eljött hozzám megint nagyon örültem.
-Szia. szóltam neki.
De ő erre meg se szólalt.Megfogta a kezem és elkezdtünk sétálni.
Bementünk a szemben lévő kis parkba ami mindig nagyon csendes,sosincs ott senki de ha van is akkor csak 1-2 ember van ott.
Miközben sétáltunk Roli vett egy mély levegőt és hozzám fordult.
-Figyelj mondanom kell valamit.
(Nagyon meglepődtem félek hogy valami baj van.)
-Nagyon nehéz ez az egész de kimondom.........bírlak téged.

2015. július 30., csütörtök

2.rész

Itt van a 2.rész Roxi élete című történetben.

Szeptember 1. Kedd 

A suli első napjah blahhh felébredtem az az jobbn mondva felriadtam.Mert az ébresztőm nagyon hangos volt.Majd gyorsan elkészültem smink,haj,ruha.A laza sminkem 8perc a hajam 5perc.
Gyors felöltöztem a mai napra ezt a szettet választottam.
 
Majd felkeltettem az öcsémet is aki egyébként 12 éves.őt nem muszáj hamar keltenem mert 5perc és kész van én viszont szeretek lassan csinálni dolgokat.Anyu már elment ez idő alatt mert neki 7-re kell mennie dolgozni apu nak hajnal 3-ra.Elkészültünk irány a suli.

Bicikli elő.Kb. 8perce lakunk a sulitól biciklivel tehát közel van.Út közben talalkoztam az egyik legjobb barátnőmmel Biankával.Vele mentünk tovább nem nagyon beszélgettünk mert az útra kellett figyelni.Közben megálltunk reggelit venni addig váltott unk pár szót.
-mizu?hogy telt a nyár.(bia)
-nekem nagyon jól de sajna vége és jön az unalmas tanulás.:/
-Ugyan már azért a töri órák jók voltak nem? Emlékszel mennyit hülyéskedtünk órán? 
-Igen. Szép idők xd.Sajnos most új töri tanárunk lesz.
Ezután nem nagyon beszéltünk.Meg vettük a reggelit ezeket választottuk.Alig bírtunk döntést hozni annyira sok finomság volt a pulton
Beértünk a suliba ott voltak a régi barátnőim osztálytársak mindenki köszönt én is köszöntem nekik.Gyors letettük a biciklieinket és már beszélgettünk is.Az osztályban most 8lány van és 15fiú .
Osztály bemutatása:
A dinó szerető ákos a klikk-elős marci az okoskodó zsolti az alvós dani..... 
Lányok:bia a kedves pozitív,sziszi a halk és bölcs,lillaa kétszínű hárpia,én olyan vagyok mint bia,daniella és emma lillához kapcsolható.Visszatérve elkeződött a beszélgetés.Nállunk úgy van ez a beszélgetés hogy mindenki mondja a magáét.Majd figyelsz akire akarsz.Kérdésekkel is így vannak  1-ik kérdez tőlem valamit válaszolok is majd mindenki oda jön hozzám és lebombáznak a kérdéseikkel xd azt se tudom hogy most kinek válaszoljak.De most valami más volt csendben végig hallgatták egymást nem szaladgáltak össze-vissza.Én gondoltam magamban biztos csak álmodom.A mi osztályunkról tudni kell hogy nagyon hangos és a legrosszabb.Most viszont beszélgettek csendben. Ha most meg furcsán is viselkednek úgy is megunják majd ezt a jó gyerekesdit.Mindenki nagyon örült egymásnak ennek az örömnek viszont a csengő vetett véget.
Gyorsan mindenki keresett magának helyet én leghátra ültem mellém sziszi ült mert Biával úgyis csakbeszélgetnénk.Én bal szélre ültem és majdnem mellettem ül Roli ahww: )
Ő a legcukibb és a legmenőbb.... minden éppen ült volna le miközben megpillantott engem és rám mosolygott cuki volt én is vissza mosolyogtam egy darabig néztük egymást. (Elgondolkoztam azon hogy valyon miért mosolygott rám talán sziszire mosolygott egyb. tavaly emma jött be neki és esélye se volt nálla mert akkor még nem volt ilyen helyes mint most ez emma véleménye mert nekem tavaly is cuki volt,remélem nekem szánta  a mosolyt.)Ennek a szép pillanatnak az igazgató vetett véget mivel nagyon idegesen berohant a terembe,maga mögé csapva az ajtót.
És elkezdett kiabálni ami engem nagyon meglepett ,sosem láttam még ilyen idegesnek az igazgatót.
-KI VOLT AZ A CSIRKE FOGÓ AKI CELOFÁNT TETT A TANÁRI WC-RE?????
HAGY HALLJAM!!HA NEM TUDOM MEG MINNÉL ELŐBB MINDENKINEK IGAZGATÓIT ADOK!!!!!MA JELENTKEZZEM NÁLLAM A TETTES VAGY PEDIG AKI TUD RÓLA HOGY KI TETTE!!!!

Erre mindenki elkezdett kiabálni hogy azonnal menjen az igazgató után a tettes vagy mindenki megszívja.Eggyesek már verekedéssel is fenyegetőztek.És lássátok az osztály visszatért hurrá.Én pedig már kezdtem ehinni hogy megjavultak: /
Nem tudom ki az a hülye aki 1.nap ilyen baromságot csinál.Minden esetre is ki kell deríteni még a nap végéig hogy ki tehette vagy mindenkinek igazgatói és büntetés jár.A fiúk elkezdtek verekedni mi lányok nagyon megijedtünk próbáltunk közéjük állni de 15 embert 8lány nem tud leállítani.Tehát más tervhez kellett folyamodnom, ami így visszatekintve jó ötlet volt de gáz is egyben.Az volt az ötlet hogy felállok az asztalra és sikítok eggyet de ebben a pillanatban jött be az ofő.Leállította őket mindenki a helyére ült és hát miért is ne megkérdezte a kedves ofőnk hogy mit kerestem az asztal tetején.Erre nem tudtam mit mondani mondjam azt hogy sikítani akartam hogy álljanak le elég nagy hülyeség. Nem akarom magam leégetni.De sziszisúgta hogy mondjam az igazat.Elmondtam.De szerencsére nem nevettek ki.Az 1.óránk egyb. Ofő Volt így hát megbeszéltünk mindent.Az órarendet,a wc-s ügyet amiben  Marci keze volt  a dologban természetesen igazgatóit kapott és egész héten neki kell kitakarítani a wc-t .Most komolyan,azt gondolta megúszhatja a dolgot?Ezután jött a szünet beszélgettünk és bia megkérdezte:
-mi történt közted és Roli között?
-S..s..semmi mi lett volna:D
-Értem úgy is kiderítem :)
Eltelt a nap egy fizika,egy matek meg infó majd egy uncsi föci azaz földrajz Mikor vége lett az óráknak szokásosan elmentünk ebédelni a barátnőimmel az étterembe mert menzás vagyok

Ez volt az ebéd.Majd hazafelé indultunk biával mikor megláttam Rolit miközben egy lányt ölelgetett csinos volt. De ekkor nagyon elszomorodtan sajnos már nem nagyon érdekelt a dolog sose kaphattam meg tehát csak azt nem értem miért mosolyog akkor rám -,- akkor hadjon a fenébe. Jó végülis ez hülyeség miért ne mosolyoghatna rám. Eközben még mindig őt néztem Roli észrevette hogy nézem de én abban a szempillantásban gyorsan el kaptam a tekintetem.
-mi a baj roxi? Szólt nevetve bia
-á semmi csak ide szállt egy méhecske és megijedtem miért? 
-értem 
*Bia szemszög:Tudom hogy még mindig Roli tetszik neki nem akarom idegesíteni vele szerintem elég ahoz roli is.Azt is tudom hogy őt nézte.De ha nem akarja elmondani akkor addig nem segítek neki.Azért mert elsőnek magában kell megbizonyosodnia hogy télleg kedveli-e.


*Roli szemszög:Valyon mi baja lehet Roxinak nem értem és soha nem is értettem meg de nagyon vonzó tetszik sajnos tavaly emma tetszett Roxi minden lányt verne.Érte bármit megadnék.Az órán vissza.mosolygott 
Nem hiszem hogy rám lehet a haveromra:/ jól elrontottam nálla.

*Roxi szemszög:
Szó nélkül hazamentünk elköszöntünk egymástól majd berohantam a szobámba és minden érzésemet leírtam a naplómba.Majd elkezdtem sírni csak potyogtak a könnyeim megalázva éreztem magam pedig nem nagy dolog történt. De legalább minnél hamarabb megtudtam hogy milyen bunkó.Sajnos dupla tesire vissza kellett menni a sulib a.Ez is órának számított.Oda értem a sulinba szomorú voltam látták rajtam.Gyors felvettem a tesi felszerelésem.
5perc futás.Futottunk és roli folyton követett beszélgetni akart velem én persze csak még gyorsabban futottam nem érdekeltek a magyarázatai,egyébként sem járunk tehát így még jobban nem.Mindenki figyelt minket és nevettek xd ahogy kerget engem Roli.Ennek a vége az lett hogy elestem kificamodott a bokám,nagyon jó volt mondhatom.A tanár megkérte Rolit hogy vigyen át az orvoshoz mert nem tudtam lábra állni.
Persze én meg a hülyeségeim. 
-tanárnő kérem jól vagyok lássa.
Elkezdtem ugrálni és össze estem.Mégjobban fájt a lábam ezután.
-látom nagyon rendben van megtenné nekem egyszer hogy fontosabb legyen az egezsége mint a büszkesége?köszönöm
Ezt a jelenetet végig nézte az egész osztály hurrá.Roli felkapott és elvitt az orvosiba.
-Meg ne szólalj kérlek.mondtam
-de roxi elmondanád végre hogy mégis mit ártottam neked?próbálok hozzád közeledni de te folyton tagadod.
-értem és miért is szeretnél közeledni ha van barátnőd???
-tessék erre nevetett egyet.én nem tudok róla.
-akkor miért ölelgetted azt a lányt ma..
-ööhm ő az anyámra célzol őt öleltem ma meg az étteremnél.
Ebben a pillanatban annyira rosszul éreztem magam.Elvörösödtem. Most biztos hülyének néz. Annyira jó érzés volt a karjaiban lenni annyira édes.
-ss.ss.sajnálom motyogtam
-semmi baj nem tudhattad olyan fiatal az anyám.Erre elmosolyodtunk és megérkeztünk az orvoshoz kivizsgáltak bekötötték a lábam és 1hét pihenésre intettek.Nagyon zavarban voltam ez az egész ügy miatt.Adtak egy mankót majd haza felé indultam volna mikor megszólalt roli.
-ne kísérjelek haza ??
-ugyan már haza bicegek egyedül a többiek már úgy is várnak.
-De én jobban érezném magam ha tudom hogy biztonságban hazaértél.
-akkor elfogadom a felkérést :)
Haza kísért beszélgettünk az úton a kapcsolatunkról. Aww *.*
Amikor hazaértünk megköszöntem neki hogy ennxit segített,erre ő adott egy puszit az arcomra.Ezzel el is ment.☺Bementem és nagy nehezen megfürödtem és leírtam a naplómba a történteket.Haza ért anyu beszélgettünk elmeséltem hogy kificamítottam a bokám és a héten nem kell mennem.majd apu is haza ért.Bekapcsoltam a laptopom fel néztem ask.fm-re facebookra boldogan láttam hogy van egy csomó üzenetem.

"Roli":Szia remélem jól vagy.puszi
Válasz:"jól vagyok azon kívűl hogy fáj a lábam."

"Bia:"Szia.Jól vagy???Mi történt??Most is azt mondod hogy nincs semmi köztetek?Jössz holnp suliba? Jobbulást.

"Válasz":igen jól vagyok de a lábam rettenetesen fáj.az történt hogy elestem.van köztünk valami.egész héten nem leszek suliba.köszi"

És még egy csomó olyan üzit kaptam hogy jobbulást.....Kivéve emma lilla és daniellától nem.Ők azt írták remélem hogy nem jössz egyhamar suliba legalább lesz időm Rolival eggyütt lenni mert igazából engem szeret.Hát mit ne mondjak egoista a csaj.Úgyis tudom hogy Rolinak nem kell,de mivan ha mégsem.Sok gondolat forgott a fejemben arra gondoltam szólok sziszinek hogy figyeljék majd Rolit és emmáékat a biztonság kedvéért.bele is eggyezett szerencsére.Ezért örök hálám üldözi 😁Letettem a laptopom,és elaludtam hosszú nap volt a mai.






1.rész


Én Roxi vagyok egy 14 éves lány egy kis városban élek a szüleimmel és az ördögi kisöcsémmel.Egy emeletes házban élünk.Van 5 macskánk és van 1 medencénk.
Ma augusztus 31-e van az utolsó nap a nyárból ;( Sajnos ennek a napnak és el kellett jönnie.Most szomorúan írom le ezeket a sorokat a naplómba ,és ezzel is búcsút vetve a nyártól.Hiányozni fog.Az írásomnak anyu vetett véget.
-ROXI kiabálta hangosan
-IGEN ANYA? kiabáltam vissza nállunk ez már csak így megy xd.
Kimentem a konyhába anyuhoz hogy ne kelljen ordibálni.
-Minden megvan holnapra a suliba?
-Igen minden megvan már vagy 100x kérdezted meg majd néztük át és minden meg volt ami kell.
-Rendben de majd ne gyere nekem holnap azzal hogy ez hiányzott meg az hiányzott.
Ezután vissza mentem a szobámba és folytatni szerettem volna az írást de persze hogy most meg a tesóm idegesít.Jobb lesz ha most inkább felfüggesztem az írást egy ideig.Megyek hajat mosok,lefürdök, kikészítem a holnapi ruhám és befejezem az elkezdett naplóm.
A naplómba pedig a következőket írtam:Végre a magam csendességében leírhatom az utolsó nyári gondolataimat.(közben hallgatom az mp3-om lejátszómon Christina perri thousand years című számot)Leírtam hogy mi a legmenőbb sulis cuccom .A táska a tolltartó minden amit kaptam nagyon jól néznek ki és ebbe meg az volt a legjobb hogy olcsón megis szerezhető.☺Remélem jó lesz a suli.



Szerintem nagyon menők.(egyb.ezek télleg megvannak nekem)
Miután lejegyzeteltem mindent a naplómba és vége lett a zenének.
Egy nagyot sóhajtottam és lefeküdtem aludni és megkezdődött az álmodozás.

Álom:A suliban voltam beértem a kapun és máris gúnyos nevetések röpködtek a tárgya viszont sajnos én voltam csak nem tudtam miért.Mi rosszat tettem nekik hogy így viselkednek velem.Mindenki csak nevetett nevetett nevetett és nevetett.ÉN KIABÁLTAM HOGY MI EZ AZ EGÉSZ. Mikor a leghelyesebb osztálytársam gyorsan odaszaladt hozzám,megfogta a kezem és behúzott az aulába elmondta hogy pizsomába jöttem suliba és a nyuszis mamuszom van rajtam.Nekem csak égett az arcom ő meg csak elmosolyodott megsimogatott  majd egy puszit adott az arcomra.

Erre felébredtem és kiderült hogy a kiscica nyalogatta az arcom fuuh. Nagyon szeretem mikor azt hiszem hogy ez télleg megtörtént majd felébredsz és rá kell jönnöd hogy ez csak egy álom.Ráadásul még csak hajnali 4-van.Nagy nehezen vissza aludtam egész végig csak a holnapi suli volt az eszembe és az álmom nagyon ideges voltam.(Ennyi lett volna az 1.rész).

2015. július 29., szerda

Sziasztok!
Elkezdtem egy blogot írni mert kiszeretném próbálni az írói énem :) és persze vannak ötleteim is hogy miről írjak.
Kicsit magamról:
14 éves lány vagyok szeretek zenét hallgatni,focizni,gitározni,rajzolni,énekelni,annyit tudni kell rólam hogy sok oldalú vagyok. :) Remélem tetszeni fog a blogom és a történet.Kellemes olvasás! :) :*

Történetről:Ez a történet egy kedves lányról szól akinek gyönyörű neve van az ő életét fogom leírni.A történetben szó lesz az iskoláról a szünetekről a fiúkról a barátokról.Lesz benne megcsalás izgalmas fordulatok,és igyekszem a legizgalmasabb résznél abba hagyni mindig :P De ugyanakkor lesz olyan nap is amikor unatkozni fog Roxi és ilyenkor a barátaihoz siet egy program szervezésében.

(Szeretném minden kedves olvasómat,vendégeimet megkérni hogy ha elolvastátok a blogom írjatok róla véleményt hogy hogy írok van e írói kézségem.Mert az írást én csak kiszeretném próbálni mert még sosem próbáltam :) és ha jól megy folytatom az írást esetleg majd csinálok még egy blogot egy új történettel új szereplők új helyszín.....A véleményetek lehet negatív is.A negatív kommenteket is szeretem de csak úgy hogy abból tudok tanulni és ez később a hasznomra is válhat.(De nem olyat ami csúnya trágár szavakkal van tele azt viszont tiltom)Olyan kommenteket is várok nagyon szívesen hogy mi hiányzik a blogból vagy a történetből is akár.Mert velem sokszor előfordul az hogy nincs ötletem. :/ Tehát nyugodtan mondhattok pár dolgot vagy tippet hogy hogy folytassam.De nem kell túl nagy dolgot írni ha már erre veted rá magad hanem egy két kulcsszót mert nem szeretném ha mások által kitalált történetet írnék le.                                                                                                                                                                                                                
                                                                                                   UI:Kellemes olvasást és jó szórakozást! :) 
 xD