2015. július 30., csütörtök

1.rész


Én Roxi vagyok egy 14 éves lány egy kis városban élek a szüleimmel és az ördögi kisöcsémmel.Egy emeletes házban élünk.Van 5 macskánk és van 1 medencénk.
Ma augusztus 31-e van az utolsó nap a nyárból ;( Sajnos ennek a napnak és el kellett jönnie.Most szomorúan írom le ezeket a sorokat a naplómba ,és ezzel is búcsút vetve a nyártól.Hiányozni fog.Az írásomnak anyu vetett véget.
-ROXI kiabálta hangosan
-IGEN ANYA? kiabáltam vissza nállunk ez már csak így megy xd.
Kimentem a konyhába anyuhoz hogy ne kelljen ordibálni.
-Minden megvan holnapra a suliba?
-Igen minden megvan már vagy 100x kérdezted meg majd néztük át és minden meg volt ami kell.
-Rendben de majd ne gyere nekem holnap azzal hogy ez hiányzott meg az hiányzott.
Ezután vissza mentem a szobámba és folytatni szerettem volna az írást de persze hogy most meg a tesóm idegesít.Jobb lesz ha most inkább felfüggesztem az írást egy ideig.Megyek hajat mosok,lefürdök, kikészítem a holnapi ruhám és befejezem az elkezdett naplóm.
A naplómba pedig a következőket írtam:Végre a magam csendességében leírhatom az utolsó nyári gondolataimat.(közben hallgatom az mp3-om lejátszómon Christina perri thousand years című számot)Leírtam hogy mi a legmenőbb sulis cuccom .A táska a tolltartó minden amit kaptam nagyon jól néznek ki és ebbe meg az volt a legjobb hogy olcsón megis szerezhető.☺Remélem jó lesz a suli.



Szerintem nagyon menők.(egyb.ezek télleg megvannak nekem)
Miután lejegyzeteltem mindent a naplómba és vége lett a zenének.
Egy nagyot sóhajtottam és lefeküdtem aludni és megkezdődött az álmodozás.

Álom:A suliban voltam beértem a kapun és máris gúnyos nevetések röpködtek a tárgya viszont sajnos én voltam csak nem tudtam miért.Mi rosszat tettem nekik hogy így viselkednek velem.Mindenki csak nevetett nevetett nevetett és nevetett.ÉN KIABÁLTAM HOGY MI EZ AZ EGÉSZ. Mikor a leghelyesebb osztálytársam gyorsan odaszaladt hozzám,megfogta a kezem és behúzott az aulába elmondta hogy pizsomába jöttem suliba és a nyuszis mamuszom van rajtam.Nekem csak égett az arcom ő meg csak elmosolyodott megsimogatott  majd egy puszit adott az arcomra.

Erre felébredtem és kiderült hogy a kiscica nyalogatta az arcom fuuh. Nagyon szeretem mikor azt hiszem hogy ez télleg megtörtént majd felébredsz és rá kell jönnöd hogy ez csak egy álom.Ráadásul még csak hajnali 4-van.Nagy nehezen vissza aludtam egész végig csak a holnapi suli volt az eszembe és az álmom nagyon ideges voltam.(Ennyi lett volna az 1.rész).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése