2015. július 29., szerda

Sziasztok!
Elkezdtem egy blogot írni mert kiszeretném próbálni az írói énem :) és persze vannak ötleteim is hogy miről írjak.
Kicsit magamról:
14 éves lány vagyok szeretek zenét hallgatni,focizni,gitározni,rajzolni,énekelni,annyit tudni kell rólam hogy sok oldalú vagyok. :) Remélem tetszeni fog a blogom és a történet.Kellemes olvasás! :) :*

Történetről:Ez a történet egy kedves lányról szól akinek gyönyörű neve van az ő életét fogom leírni.A történetben szó lesz az iskoláról a szünetekről a fiúkról a barátokról.Lesz benne megcsalás izgalmas fordulatok,és igyekszem a legizgalmasabb résznél abba hagyni mindig :P De ugyanakkor lesz olyan nap is amikor unatkozni fog Roxi és ilyenkor a barátaihoz siet egy program szervezésében.

(Szeretném minden kedves olvasómat,vendégeimet megkérni hogy ha elolvastátok a blogom írjatok róla véleményt hogy hogy írok van e írói kézségem.Mert az írást én csak kiszeretném próbálni mert még sosem próbáltam :) és ha jól megy folytatom az írást esetleg majd csinálok még egy blogot egy új történettel új szereplők új helyszín.....A véleményetek lehet negatív is.A negatív kommenteket is szeretem de csak úgy hogy abból tudok tanulni és ez később a hasznomra is válhat.(De nem olyat ami csúnya trágár szavakkal van tele azt viszont tiltom)Olyan kommenteket is várok nagyon szívesen hogy mi hiányzik a blogból vagy a történetből is akár.Mert velem sokszor előfordul az hogy nincs ötletem. :/ Tehát nyugodtan mondhattok pár dolgot vagy tippet hogy hogy folytassam.De nem kell túl nagy dolgot írni ha már erre veted rá magad hanem egy két kulcsszót mert nem szeretném ha mások által kitalált történetet írnék le.                                                                                                                                                                                                                
                                                                                                   UI:Kellemes olvasást és jó szórakozást! :) 
 xD



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése